Winkels RSS

Woonexpress

Geniet met de Woonexpress kortingscode van aantrekkelijke aanbiedingen bij het grootste Nederlandse woonwarenhuis! Woonexpress heeft meer dan 6000 woonspullen voor verschillende kamers en verschillende stijlen. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, en je kunt er bij elke bestelling voor kiezen om je producten te laten bezorgen, of om ze gratis af te halen in één van de 9 filialen door heel Nederland.

http://www.woonexpress.nl/

Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote

Actieve Kortingscodes

Op dit moment 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Op dit moment 4 verlopen kortingscodes

Meer dan € 1.000 aan korting

Tijdens de woonmaand oktober geeft Woonexpress voor meer dan € 1.000 aan korting weg. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende acties:

€100 korting op banken vanaf €799
€100 korting bij besteding van €799 aan meubelen
€100 korting op boxsprings vanaf €799
€100 korting op kledingkasten vanaf €799
€50 korting op relaxfauteuils vanaf €399
€50 korting op karpetten vanaf €399
€50 korting op gordijnen en jaloezieën vanaf €399

Categorie:

succes 100%

Zomervoordeelweken met hoge kortingen op meubels

Het zijn de Zomervoordeelweken bij Woonexpress met hoge kortingen op een groot aantal meubels en woonaccessoires!

Categorie:

succes 100%

10% extra korting op alles

Tot en met zondag ontvang je bij Woonexpress 10% extra korting op het gehele assortiment!

Categorie:

succes 100%

Voorjaarsvoordeel: spectaculaire woonaanbiedingen

Nu in totaal meer dan € 1.000 voordeel bij Woonexpress. Met kortingen op oa. banken, fauteuils, kasten, boxsprings, karpetten, gordijnen, jaloezieën en de leukste woonspullen voor jouw huis!

Categorie:

succes 100%

Woonexpress kortingscodes en aanbiedingen

Door het uitgebreide aanbod van Woonexpress ben je er van verzekerd dat je in het grootste Nederlandse woonwarenhuis alles kan vinden wat je zoekt, voor welke kamer dan ook. Of je stijl nu klassiek, romantisch, modern of stoer is, en of het nu gaat om en kinderkamer, een slaapkamer of een studeerkamer, het uitgebreide Woonexpress assortiment, gecombineerd met een Woonexpress kortingscode is een gouden combinatie voor elke woningdroom!

Je kunt langsgaan in één van de 9 filialen door heel Nederland om je woningdromen uit te laten komen, maar met de Woonexpress kortingscode is het net zo aantrekkelijk om gewoon thuis achter de computer de perfecte inrichting voor elke kamer bij elkaar te zoeken en het lekker thuis te laten bezorgen.

Op elke bestelling zit een ‘niet goed geld terug’ belofte. Dit houdt in dat als je binnen 30 dagen na je aankoop niet tevreden bent met je producten, je gewoon je geld terug kan krijgen!