Winkels RSS

I Love Vintage

Bij I Love Vintage zijn kleren, schoenen en accessoires te koop die elke vintage liefhebber dolgelukkig zullen maken. De zaak is opgericht uit passie voor vintage stijlen en vintage kleding en die passie komt naar voren in de kleding en klantenservice. Gebruik onze I Love Vintage promotiecode om allerlei prachtige vintage artikelen voor hele scherpe prijzen te krijgen. Hieronder een overzicht met alle actuele kortingscodes en aanbiedingen!

https://www.ilovevintage.nl/

Your rating: none
Rating: 5 - 1 vote

Actieve Kortingscodes

Op dit moment 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Op dit moment 1 verlopen kortingscode

Hoge korting in de sale

Bekijk alle sale artikelen van I Love Vintage en shop met korting!

Categorie:

succes 100%

I Love Vintage promotiecodes, kortingscodes en acties

De oprichters van I Love Vintage, Babak en Faranak Mirjalili, hebben een gedeelde passie voor de elegantie en verfijnde stijl van klassieke vintage kleding. Vanuit deze hobby hebben broer en zus Mirjalili het bedrijf I Love Vintage opgericht, eerst alleen als online winkel maar tegenwoordig hebben ze ook twee boutiques. I Love Vintage verkoopt prachtige klassieke kleding, maar ook schoenen en accessoires, voor mooie prijzen die met onze I Love Vintage promotiecode nog mooier worden!

De passie en liefde die Babak en Faranak Mirjalili hebben voor hun bedrijf en voor de vintage stijl is goed terug te zien in het bedrijf zelf, maar ook in de kleding die verkocht wordt van het eigen merk BANNOU, dat exclusieve en duurzame vintage kleding maakt die bij I Love Vintage te koop is.

De prachtige vintage kleding van I Love Vintage wordt binnen Nederland, België en Duitsland gratis verzonden en kan tot twee maanden na de aankoop gratis geretourneerd of geruild worden! Ontwikkel jouw stijl of voeg een vleugje klassieke elegantie toe aan je garderobe en maak gebruik van onze I Love Vintage promotiecode om deze prachtige vintage kledingstukken, schoenen en accessoires voor een zeer voordelige prijs in huis te halen!